Karta som med röd fyrkant ramar in Norrahammar, Hammarvägen, Jönköping, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sjukdom/olycksfall Drunkningslarm i Norrahammar.

Norrahammar, Hammarvägen, Jönköping, Jönköpings län

09.27 Polis, räddningstjänst och ambulans larmades till Hammarvägen med anledning av ett drunkningstillbud i Tabergsån. Enligt larmet, som kom från SOS, skulle en person ha befunnit sig i vattnet.

09.48 Polis på plats.

10.37 en person är avliden och polisen utreder nu omständigheterna kring dödsfallet enligt normala rutiner när någon anträffas avliden utomhus under oklara omständigheter. Polisen har inlett en förundersökning om mord. Anhöriga till den avlidne är inte underrättade av polisen.

Polisen har spärrat av ett område omkring anträffandeplatsen för kriminalteknisk undersökning.

11.00 identiteten på den avlidne personen är känd av polisen men inga uppgifter kan lämnas i nuläget.

Polisen vill gärna ha kontakt med personer som har upplysningar att lämna om händelsen i Tabergsån, Norrahammar där en person anträffats avliden. Kontakta polisen på platsen vid Hammarvägen eller ring 114 14.

UPPDATERING:

12.52 Teknikerna har arbetat klart vid anträffandeplatsen och avspärrningarna har hävts.

19:30 Den avlidne var en man i 45-årsåldern. Anhöriga har underrättats.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra