Karta som med röd fyrkant ramar in Tokeryd, Klockarpsvägen, Sveahällsvägen, Skänkeberg, Jönköpings Kommun, Björköby, Vetlanda Kommun, Barnarp, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Trafikolycka Flera trafikolyckor i länet under kvällen.

Tokeryd, Klockarpsvägen, Sveahällsvägen, Skänkeberg, Jönköpings Kommun, Björköby, Vetlanda Kommun, Barnarp, Jönköpings län

Flera trafikolyckor har inträffat i Jönköpings län under kvällen. Det handlar mestadels om avåkningar utan personskador.

Texten kommer att uppdateras med nyast information överst, om larm om trafikolyckor fortsätter att komma in i samma takt.

Polisen har fått rapporter om hala vägbanor i länet, och vill uppmana alla trafikanter att anpassa hastighet och avstånd till framförvarande fordon till rådande väglag.

18.59 Två singelolyckor har inträffat nära varandra vid Korsberga på riksväg 31, Vetlanda kommun, strax norr om länsgränsen. Dels en personbil och dels en lätt lastbil. Båda fordonen har hamnat i diket och behöver bärgas. Det finns ännu ingen information om personskador. Vägen stängs av i båda riktningar under räddningsarbetet.
Uppdatering 20.12 Det är fortfarande stopp i båda riktningar, men bärgare är på ingång.

17.58 En inringare meddelade att det stod en bil med varningsblinkers på i diket på länsväg 685, efter Tokeryd in mot Jönköping. Ingen var kvar i bilen.

17.53 En bilist har kört i diket vid Klockarpsvägen / Sveahällsvägen, Skänkeberg, Jönköpings kommun. Inga personskador.

17.39 En bilist har kört av vägen på länsväg 886 vid Björköby, Vetlanda kommun. Inga personskador.

17.34 En singelolycka har inträffat på länsväg 842 vid Barnarp, Jönköpings kommun. En personbil med två personer i har kört av vägen. Inga personskador.

Polisen Jönköpings län

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra