Karta som med röd fyrkant ramar in Hantverkaregatan, Emmaboda, Kalmar län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Rån Butik rånad, Hantverkaregatan.

Hantverkaregatan, Emmaboda, Kalmar län

Polis skickas till Hantverkaregatan efter att personal larmat från en butik på adressen. Ett rån uppges ha inträffat i butiken, då en man med kniv hotat till sig kontanter och alkohol. Mannen lämnar därefter butiken. Ingen ska ha fått några fysiska skador i samband med rånet. Polispatrull arbetar på platsen med informationsinhämtning, och håller förhör med personal och eventuella vittnen till rånet.

22.13 Polis har under kvällen arbetat med utredningsåtgärder gällande rånet. En man har hämtats in till förhör, och han är nu misstänkt för rån. Mannen, som är i 25-års åldern,  kommer att förhöras under natten. Viss bevissäkring har gjorts som gör att mannen nu är misstänkt för rånet.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra