Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Sammanfattning kväll och natt Ett urval av nattens polisverksamhet (22-07).

Piteå, Boden, Bredåker, Kiruna, Luleå, Norrbottens län

Tre personer har omhändertagits för fylleri och en person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har även utfört ett antal kontroller av personer och fordon, två ordningsbot har utfärdats för trafikbrott.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:56 Våld mot tjänsteman Piteå. Man som slagit en ordningsvakt på ett hotell i Piteå. Polis till platsen. Mannen omhändertagen med stöd av lagen om omhändertagande av berusade personer. Han är i nuläget misstänkt för våld mot tjänsteman samt våldsamt motstånd.

00:42 Trafikolycka Boden. Singelolycka i Bredåker, fem personer inblandade. Åtminstone en person har förts med ambulans till sjukhus. Polis har dokumenterat olyckan och kommer att upprätta en anmälan om trafikolycka.

01:21 Rattfylleri Kiruna. Polis stoppar och kontrollerar ett fordon i centrala Kiruna. Föraren blåser positivt i polisens sållningsinstrument. Mannen grips misstänkt för rattfylleri. Efter förhör kommer åklagare att ta ställning till ifall mannen ska anhållas eller släppas fri.

01:56 Knivlagen Boden. Polis stoppar och kontrollerar ett fordon i Boden. I samband med kontrollen påträffas en kniv som tas i beslag. En anmälan om brott mot knivlagen kommer att upprättas.

05:06 Försvunnen person Luleå. Se tidigare publicering.

En viltolycka har anmälts till polisen under natten. Ingen person skadades i samband med olyckan.

Mest läst av andra