Karta som med röd fyrkant ramar in Skogsbilväg, Hertsön, Norrbotten, Norrbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens händelser

Skogsbilväg, Hertsön, Norrbotten, Norrbottens län

21:50 Olaga hot, utanför Lomträsk.

En kvinna ringde in till polisen gällande att hon blivit hotad av sin pojkvän. Hon visste inte vart de befann sig då de hade krockat med bilen på en mindre skogsbilväg. Tre patruller och hundförare skickades mot den position som kvinnans mobiltelefon kopplade upp mot. Efter en större sökinsats kunde patrullerna först hitta den misstänkta mannen född -85 vid den krockade bilen och lite senare kvinnan som inte hade vågat stanna kvar vid olycksplatsen. Mannen är i nuläget misstänkt för olaga hot. Mannen kan eventuellt bli misstänkt för andra brott då utredningsabetet och förhör med de bägge är gjorda. De bägge hittades en bit utanför Lomträsk.

För vidare information, kontakta jourhavande förundersökningsledare.

 

23:31 Skadegörelse, Brandövningsfältet Hertsön

En uppmärksam plogbilsförare larmade polisen gällande att grindarna till brandövningsfältet var uppbrutna. Patrullen på platsen gjorde brottsplats undersökning, och skrev en anmälan gällande skadegörelse då ingenting var stulet.

Uppdatering kl 06:50 (av Börje Öhman, kommunikatör)

En natt som för övrigt inte innehåller några akuta händelser att informera om.

 

 

Polisen Norrbotten

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra