Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Arvidsjaur, Boden, Norrbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Ett urval av nattens polisverksamhet, 00-07.

Arvidsjaur, Boden, Norrbottens län

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. En person har omhändertagits för fylleri och en person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Polisen har utfärdat två obot (böter) till bilister i Arvidsjaur och Bodens kommuner.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:13 Bedrägeri, Luleå
En patrull kontrollerar en gäst på en pub vid flygplatsen. Gästen, som är under 18 år, har ett manipulerat id-kort. Patrullen upprättar en anmälan om urkundsförfalskning och id-kortet taget i beslag. Vårdnadshavare kontaktade.

00:35 Rattfylleri, Boden
En patrull kontrollerar en bilist i Boden. Föraren, en man i 40-årsåldern, medtas för provtagning. Han misstänks för rattfylleri.

01:07 Misshandel, Boden
Polis beordras till en lokal utanför Boden efter samtal om flera personer som slåss. När polis kommer till platsen är det lugnt. Festen har stängts ner av arrangören och patrullen upprättar två anmälningar gällande misshandel.

02:31 Misshandel, Luleå
En patrull får kännedom om en misshandel på en krog i centrum. Patrullen håller förhör med målsägande och vittnen. En anmälan om ringa misshandel upprättas.

03:43 Misshandel, Luleå
Polis beordras till en hamburgerrestaurang i centrum där en man i 25-årsåldern uppger att han blivit misshandlad. Gärningspersonen har lämnat platsen. En patrull dokumenterar skadorna och håller förhör. En anmälan om misshandel upprättas. Ambulans kallades till platsen, men oklart om mannen behövde följa med den.

Händelsekarta

Laddar karta...