Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet.

Malmudden, Luleå, Råneå, Antnäs, Älvsbyn, Norrbottens län

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Polisen har utöver nedanstående ärenden även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

23:06 Drograttfylleri, Luleå
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil i Malmudden, Luleå. Misstanke uppstår om att föraren, en man, är påverkad av narkotika. Han tas med för provtagning. En anmälan om drograttfylleri upprättas om mannen får sitt körkort omhändertaget.

00:21 Inbrott, Luleå
Polisen kontaktas angående ett nyligen inträffat inbrott i en garagelänga i Råneå. I nuläget har man inte upptäckt om gärningspersonen/personerna har tillgripit något. Polisen har upprättat en anmälan om försök till stöld genom inbrott.

01:27 Inbrott, Luleå
Polisen kontaktas gällande ett inbrott i en verkstadsfastighet mellan Antnäs och Älvsbyn. I nuläget har inte fastighetsägaren upptäckt att något skulle vara tillgripet. Polisen har varit på plats för en brottsplatsundersökning. En anmälan upprättas.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra