Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet.

Luleå, Kiruna, Haparanda, Gällivare, Bergviken, Kalix, Norrbottens län

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Två personer har omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

 Här följer ett urval av nattens händelser 00:00–07:00:

00:06 Trafikbrott, Luleå: Polispatrull stoppar och kontrollerar en personbil i Innerstaden. Då bilen har brukandeförbud får föraren en ordningsbot.

00:28 Misshandel, Kiruna: Polisen får flera samtal om en fest som spårat ur där ett antal personer slåss. Polispatruller beordras till platsen. En kvinna i 40-årsåldern är skadad. Polisen stänger ned festen och håller förhör på platsen. En anmälan gällande misshandel upprättas.

00:36 Misshandel, Haparanda: Polispatrull beordras till centrala Haparanda med anledning av ett bråk. Flera personer misstänks ha misshandlat en person som förs till sjukvård. Polisen håller förhör med den som utsatts. En anmälan gällande grov misshandel upprättas.

01:24 Misshandel, Gällivare: Polispatrull beordras till en adress där en man misstänks ha misshandlat en kvinna. Polisen håller förhör. Mannen grips och anhålls senare. En anmälan gällande misshandel upprättas.

01:41 Skadegörelse, Luleå: Polispatrull beordras till Bergviken där ett lägenhetsfönster krossats. En berusad misstänkt man i 20-årsåldern påträffas på platsen. Mannen omhändertas enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. En anmälan gällande skadegörelse upprättas.

04:12 Skadegörelse, Kalix: Polispatrull beordras till en adress där en man misstänks ha slagit sönder en fönsterruta på en husvagn. Polisen håller förhör och en anmälan gällande skadegörelse upprättas.

Mest läst av andra