Karta som med röd fyrkant ramar in Boden, Norrbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens händelser.

Boden, Norrbottens län

22:06 Narkotikabrott, centrala Boden

Patrull i Boden påträffade en man i 20 års åldern som upplevdes narkotikapåverkad. Mannen togs med till polisstationen för provtagning. patrullen påträffade även misstänkt narkotika på mannen. Efter provtagning och förhör frigavs mannen, den misstänkta narkotikan togs i beslag.

03:00 Lugnt i länet

03:41 Försök till stöld, Mjölkudden Luleå

Patrull skickades till Mjölkudden gällande pågående inbrott i förråd. När patrullen kom till platsen påträffades en man i 35 års åldern och en kvinna i 25 års åldern som nu är misstänkta för försök till inbrott. Patrullen kunde konstatera att inga förråd var uppbrutna men det fanns brytmärken på ett förråd. Kvinnan frigavs efter förhör medan mannen omhändertogs enligt LOB. Patrullen har upprättat anmälan, hållit förhör och genomfört brottsplatundersökning. 

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra