Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet.

Bodens Kommun, Haparanda, Luleå, Mjölkudden, Norrbottens län

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. En bilist har bötfällts för körförbud i Bodens kommun. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:09 Rattfylleri, Haparanda
En patrull stoppar och kontrollerar en bilist i centrum. Föraren, en man i 40-årsåldern, medtas för provtagning. Han misstänks för drograttfylleri, grov olovlig körning och ringa narkotikabrott. Bilen togs i beslag för att förebygga brott.

23:35 Misshandel, Haparanda
Polis beordras till vårdcentralen i Haparanda, då en misshandlad man uppsökt sjukvård. Mannen, som är i 35-årsåldern, uppger att han blivit misshandlad med ett tillhygge av en annan man. Händelsen ska ha inträffat strax innan målsägande uppsökte vård. Patrullen har hållit ett första förhör och anmälan gällande grov misshandel upprättas. 

01:06 Olaga hot, Luleå
Polis beordras till Innerstaden med anledning av ett olaga hot. Två yngre män uppger att de blivit hotade av två för dem okända män. Patrullen håller förhör och upprättar anmälan gällande olaga hot.

03:08 Skadegörelse, Luleå
Polis beordras till Mjölkudden med anledning av en skadegörelse. En kvinna misstänks ha krossat en glasruta i entrén till en fastighet. Anmälan upprättas.

Två viltolyckor har anmälts till polisen under natten och morgonen. Det finns inga uppgifter om att någon person skadats i samband med olyckorna.

Mest läst av andra