Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Föreningsgatan, Rolfs, Kalix, Luleå, Norrbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet i Norrbottens län.

Föreningsgatan, Rolfs, Kalix, Luleå, Norrbottens län

Under natten har en person omhändertagits enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. 

Här följer ett urval av nattens ärenden: 

23:46 Trafikbrott, Boden
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil i centrum. Ordningsbot utfärdas då föraren inte använt bilbälte under färd. 

00:07 Olovlig körning, Boden
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil i Bodsvedjan. Föraren saknar behörighet att köra. Förhör hålls och anmälan gällande grov olovlig körning upprättas. Ärendet hanteras enligt arbetssättet "Snabbare lagföring".

01:14 Trafikbrott, Kiruna
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil på Föreningsgatan. Ordningsbot utfärdas till bilen framförts på väg som inte är avsedd för fordonstrafik. 

02:52 Inbrott, Kalix
Polisen beordras till företagslokaler i Rolfs, Kalix med anledning av ett nyligen inträffat inbrott. Gärningspersoner ska olovligen ha tagit sig in i lokalerna och tillgripit elektronik. Därefter ska de ha setts lämna platsen.

Polisen har spärrat av och ska göra en brottsplatsundersökning. Anmälan gällande stöld genom inbrott upprättas.

Övrigt: En viltolycka har skett, på E4 Börjeslandet, Luleå. Inga personskador har uppstått. 

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra