Sammanfattning natt Ett urval av nattens händelser

Luleå, Norrbottens län

20:10 Misshandel Luleå En person som är ute och springer får ett föremål kastat på sig från en passerande bil. Bilen stoppas av polis och personerna i bilen misstänks för misshandel. Ingen person grips men en minderårig omhändertas och överlämnas till föräldrar.

21:21 Misshandel Luleå. Polis åker till en ort utanför Luleå då ett par anmäler att de blivit misshandlade av sin granne. På plats upprättar patrullen anmälan om misshandel från båda parter. Patrullen håller även förhör med personerna.

21:52 Trafikolycka Luleå Samtal inkommer till polis då anmälare hört en smäll och sedan observerar en personbil som kört in i ett träd. Inga personer är kvar i fordonet. Polispatrull skickas till platsen men inga personer anträffas i fordonet eller i närheten. Anmälan trafikolycka upprättas.

Uppdatering klockan 07:34 av Maria Linné, presstalesperson:

00:40 Trafikkontroll, Arjeplog
Polisen har haft en trafikkontroll på E45 Slagnäs, Arjeplog. Samtliga var utan anmärkning.

04:10 Trafikkontroll, Arvidsjaur
Polisen upprättar en trafikkontroll på E45/riksväg95 Arvidsjaur. Ett 20-tal fordon kontrollerades och en ordningsbot utfärdades.

06:19 Trafikkontroll, Arjeplog
Två ordningsbot utfärdades för hastighetsöverträdelser vid trafikkontroll på riksväg 95.

Övrigt: Under natten har en viltolycka inrapporterats till polisens ledningscentral, den inträffade på E10 Liikavaara, Gällivare. Inga personskador uppstod. 

Mest läst av andra

Brand Brand i villa, Löderup.

Ystad, Skåne län

Larm inkommer om en brand i en villa på Österlenvägen. Polis och räddningstjänst är på plats. LV1017...