Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Sammanfattning natt Ett urval av nattens händelser, 00-07.

Luleå, Kiruna, Karesuando, Piteå, Öjebyn, Boden, Sävast, Jokkmokk, Kalix, Gammelgården, Norrbottens län

00:00 Narkotikabrott, Luleå
Polis beordras till en krog i Luleå där en ordningsvakt ringt om en påverkad man. Mannen omhändertas med stöd av LOB, lag om omhändertagande av berusade personer. Han misstänks för ringa narkotikabrott, eget bruk.

00:20 Misshandel, Kiruna
En man från Karesuando ska ha misshandlats av tre personer utanför en krog i Finland. Tre personer grips av finsk polis misstänkta för misshandel. Den skadade mannen uppsöker själv vård.

00:23 Bråk, Piteå
Polis beordras till Öjebyn efter samtal om bråk. En man omhändertas med stöd av LOB, lag om omhändertagande av berusade personer.

00:57 Rattfylleri, Boden
En patrull gör ett fordonsstopp i Sävast. Föraren, en man, medtas för provtagning. Han misstänks för drograttfylleri och ringa narkotikabrott. Bilnycklarna omhändertagna.

01:33 Grov misshandel, Jokkmokk
Polis beordras till Jokkmokk där en man blivit misshandlad utanför en krog av två okända personer. Misshandeln ska, enligt anmälaren, ha varit oprovocerad och mannen ska bland annat ha fått lättare skärskador. Den misshandlade mannen har själv uppsökt vård. Platsen avspärrad för en teknisk undersökning.

01:39 Trafikolycka, Kalix
En singelolycka har inträffat i höjd med Gammelgården i Kalix. En personbil har voltat och två personer, killar under 18 år, förs med ambulans till sjukhus. För uppgifter om skador, kontakta sjukvården. Vårdnadshavare kontaktade.

02:14 Skadegörelse, Piteå
Polis beordras till Piteå centrum där en glasruta på en port slagit sönder. En kvinna omhändertas med stöd av LOB, lag om omhändertagande av berusade personer. Hon misstänks för skadegörelse.

04:13 Rån, Luleå
En patrull stöter på en man i centrala Luleå. Mannen uppger att han utsatts för ett rån, där han blivit av med pengar och mobil. Ingen misstänkt person har påträffats. Patrullen håller förhör och upprättar en anmälan.

Mest läst av andra