Karta som med röd fyrkant ramar in Rönnliden, Glommersträsk, Sjöstranden, Kiruna, Bodenvägen, Porsön, Norrbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet i Norrbottens län.

Rönnliden, Glommersträsk, Sjöstranden, Kiruna, Bodenvägen, Porsön, Norrbottens län

04:31 Viltolycka, Arvidsjaur
Polisen kontaktas gällande en renpåkörning i Rönnliden, Glommersträsk. En personbil ska ha kolliderat med en ren. Inga personskador uppstod. Renen är död.

05:20 Stöld genom inbrott, Kiruna

Under tidig morgon beordras polisen till Sjöstranden i Kiruna med anledning av misstänkt skadegörelse på en tågvagn. Person/personer ska ha tagit sig in på tåget. När polisen kommer dit finns ingen person kvar. En brottsplatsundersökning utförs och anmälan gällande stöld genom inbrott upprättas. 

06:10 Trafikkontroll, Luleå
Polisen har haft en trafikkontroll på Bodenvägen på Porsön. En förare rapporteras för hastighetsöverträdelse.

Uppdatering klockan 09:15:

22:40 Vållande till kroppsskada, Kiruna
Under sen tisdagskväll kontaktas polisen gällande en kvinna som ska ha behövt uppsöka sjukhusvård då hon ska ha blivit biten av en hund på en mindre ort i Kiruna kommun. Skadeläget är oklart.

Polisen har upprättat en anmälan gällande vållande till kroppsskada samt brott mot lagen om tillsyn över hundar och katter. Utredning pågår. 

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra