Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Luleå, Öjebyn, Norra Hamn, Aspnäs, Arjeplogs Kommun, Norrbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Ett urval av nattens polisverksamhet i Norrbottens län.

Luleå, Öjebyn, Norra Hamn, Aspnäs, Arjeplogs Kommun, Norrbottens län

Sedan 22-tiden på torsdagen har en handfull personer omhändertagits enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer i Luleå. Två av dem misstänks för våldsamt motstånd och en även för skadegörelse.

Två berusade personer har också överlämnats till anhöriga. Minst en person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikapåverkan. En ordningsbot har utfärdats för offentlig urinering i centrala Luleå.

23:33 Brand, Piteå
Polisen larmas om en brand i eller vid en papperskorg på en bensinstation i Öjebyn. Polisen har varit på plats. Brandorsaken ska utredas.

02:55 Misshandel, Luleå
Polisen beordras till Norra hamn med anledning av en misshandel. En man är misstänkt för att ha misshandlat en annan man. Målsäganden förs till sjukvård, skadeläget är okänt. Den misstänkte, en man i 35-årsåldern, omhändertas för fylleri. Anmälan om misshandel upprättas.

Övrigt: En viltolycka utan personskada har inträffat på riksväg 95 Aspnäs, Arjeplogs kommun.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...