Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Polisen I Luleå, Kallax, Boden, Norrbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet klockan 00:00-07:00:

Polisen I Luleå, Kallax, Boden, Norrbottens län

Sedan midnatt har totalt fyra personer i länet omhändertagits för fylleri, en av dessa misstänks för ofredande alternativt sexuellt ofredande. 

Under natten har polisen i Luleå gripit en man i 45-årsåldern som misstänks ha misshandlat en kvinna som han har en relation med. Efter förhör har åklagare beslutat att anhålla honom. Det finns ingen uppgift om att kvinnan ska ha uppsökt sjukvård. 

Nedan följer ett urval av nattens ärenden:

01:19 Trafikolycka, Luleå
Under natten larmas polisen om en singelolycka i Kallax utanför Luleå. En personbil ska ha kört av vägen. Polisen åker till platsen. Polisen påträffar en person som misstänks ha kört bilen, personen blåser positivt i sållningsinstrumentet och misstänks för grovt rattfylleri. Hon misstänks också för våldsamt motstånd då hon ska ha satt sig i motvärn när polisen omhändertog henne enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. 

01:29 Misshandel, Boden
I samband med krogstängning ska två män ha börjat bråka utanför en restaurang i Boden. Polisen har varit på plats. En anmälan om misshandel upprättas. 

04:51 Olovlig körning, Gällivare
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil på länsväg 830. Föraren, en man, saknar behörighet att köra. Anmälan upprättas gällande grov olovlig körning.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra