Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Kungsgatan, Södra Hamnleden, Norrbotten, Föreningsgatan, Kiruna, Örnäset, Lövskatan, Haparanda, Norrbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Ett urval av nattens polisverksamhet klockan 23:00-07:00:

Kungsgatan, Södra Hamnleden, Norrbotten, Föreningsgatan, Kiruna, Örnäset, Lövskatan, Haparanda, Norrbottens län

Sedan midnatt har tre personer i länet omhändertagits enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. En av dem misstänks för narkotikainnehav.

23:08 Trafikolycka, Luleå
Polisen uppmärksammar en trafikolycka där en mopedist och en bilist är inblandade. Olyckan sker på Kungsgatan/Södra Hamnleden. Mopedföraren förs till sjukvård med ambulans. För frågor om skadeläget hänvisas till region Norrbotten. Olycksorsaken ska utredas. 

01:02 Olovlig körning, Kiruna
Polisen stoppar och kontrollerar ett fordon på Föreningsgatan i Kiruna. Föraren, en man, saknar behörighet att köra. Anmälan upprättas gällande grov olovlig körning.

01:22 Olyckor, Luleå
Efter klockan ett natten till söndagen har polisen varit på plats vid två olyckor där personer på elsparkcykel har kört omkull. Den ena på Örnäset och den andra på Lövskatan. Bägge drabbade personer överlämnades till ambulans och polisen lämnade utan vidare åtgärd.

05:01 Ofredande, Haparanda
Under tidig söndagsmorgon beordras polisen till Haparanda centrum med anledning av ett bråk mellan flertalet personer. Polisen har varit på plats för att försöka ta reda på vad som hänt. En man på platsen misstänks för ofredande. I övrigt medlar polisen mellan parterna.

Händelsekarta

Laddar karta...