Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Kiruna, Kebnekaise Fjällstation, Lagom, Piteå, Luleå, Norrbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Ett urval av polisens arbete klockan 22:00-07:00

Kiruna, Kebnekaise Fjällstation, Lagom, Piteå, Luleå, Norrbottens län

22:32, Kebnekaise, Kiruna

En ung kvinna har skadad benet under en vandring på fjället. Hon behöver hjälp att ta sig till Kebnekaise fjällstation. Vakthavande befäl beslutar att inleda fjällräddning med stöd av LSO (Lagom skydd mot olyckor). Fjällräddare med helikopter kallas ut, de skjutsar kvinnan till fjällstationen. Hon är inte i behov av akut sjukvård. Insatsen avslutas.

01:55, Centrum, Piteå

Polisen kontrollerar två kvinnor. En av dem, en kvinna i 20-årsåldern, misstänks för ringa narkotikabrott, eget bruk. Hon får följa med polisen för provtagning. Anmälan upprättas.

04:29, E4 Norra Gäddvik, Luleå

Tre personbilar har kolliderat. Polis, ambulans och bärgare åker till platsen. Tre personer ska vara inblandade i olyckan, ingen av dem ska ha behövt uppsöka sjukvård med ambulans. Olyckan orsakade skräp på vägen, det ska städas upp. Polisen ska utreda vad som orsakade olyckan.

Övrigt

Polisen har också gjort ett antal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Händelsekarta

Laddar karta...