Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Piteå, Kalix, Norrbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Ett urval av polisens arbete klockan 22:00–07:00

Piteå, Kalix, Norrbottens län

Sex personer har omhändertagits enligt LOB (Lag om omhändertagande av berusade personer). En av dessa, en man, misstänks för skadegörelse eftersom han ska ha förstört inredning på en adress.

02:46, Piteå

Polisen kontaktas angående ett inbrott i en campingstuga. Någon ska ha krossat en ruta och stulit elektronisk utrustning från stugan. Polisen åker till adressen. Ingen gärningsman finns kvar. Man håller förhör med personer på platsen och upprättar en anmälan gällande stöld genom inbrott.

04:03, E4 Vånafjärden, Kalix

En personbil har väjt för en ren och kört in i mitträcket. Inga personskador finns rapporterade i samband med händelsen. Ett körfält blockeras tillfälligt och den bil som varit inblandad i olyckan behöver bärgas från platsen.

Övrigt

Polisen har även utfört ett antal kontroller av personer och fordon som inte har resulterat i någon brottsmisstanke.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...