Senaste händelserna

Viktigt meddelande till allmänheten i Hultsfreds tätort i Hultsfreds kommun, Kalmar län.

Karta som med röd fyrkant ramar in Norrbotten, Haparanda, Kiruna, Luleå, Piteå, Norrbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Norrbotten, ett urval av nattens polisverksamhet

Norrbotten, Haparanda, Kiruna, Luleå, Piteå, Norrbottens län

Kl 00:00-07:00, fyra personer har omhändertagits med stöd av LOB (lagen om omhändertagande av berusade personer) varav en även misstänks för ringa narkotikabrott. Polisen har vidare hanterat anmälan gällande misshandel i krogmiljö samt kontrollerat personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Kl 01:30, Haparanda

En A-traktor stoppas för kontroll. Misstanke uppstår om att fordonet går att framföra i högre hastigheter än tillåtet för fordonstypen och utformningen av fordonet gör att den kan anses vara en personbil. Föraren är under 18 år och kontakt tas med vårdnadshavare.

Anmälan gällande olovlig körning upprättas.

Kl 02:57, Kiruna

En bilist stoppas för kontroll. Föraren, en man, blåser positivt i polisens sållningsinstrument och misstanke om rattfylleri uppstår. Han får medfölja för provtagning och förhör. Anmälan upprättas.

Kl 03:06, Luleå

Polis beordras till innerstaden med anledning av bråk.

En man omhändertas med stöd av LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. En anmälan gällande misshandel upprättas också, där två andra män är inblandade.

Kl 03:17, Piteå

Det uppges ha varit bråk på en parkering i centrum. Personer har därefter setts gå därifrån. Polis påträffar några personer som identifieras och det ska utredas vad som hänt.

Händelsekarta

Laddar karta...