Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Säivis Byavägen, Kalix, Norrbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Trafikolycka, smitning från

Misstänkt smitning från trafikolycka norr om Säivis.

Säivis Byavägen, Kalix, Norrbottens län

Larm inkommer om en singelolycka på länsväg 724/Säivis byavägen, norr om Säivis. En förbipasserande ser att en personbil ligger i diket, men ingen person uppges vara kvar på platsen. Det är oklart när olyckan skett.

Polis åker till platsen och arbetar för att ta reda på vad som inträffat. Platsen är genomsökt med hund för att bland annat säkerställa att ingen skadad person befinner sig i området. Det hittas ingen skadad person.

Bilen, som har falska registreringsskyltar, tas i beslag. Den misstänks vara stulen. I anslutning till bilen anträffas misstänkt stöldgods, verktyg, som också tas i beslag. Polisen ska söka ägare till verktygen.

Ärendet utreds inledningsvis som smitning från trafikolycka, märkesförfalskning, häleri och tillgrepp av fortskaffningsmedel. Det finns ingen misstänkt i nuläget. Anmälan ska upprättas.

I samband med polisens arbete på platsen kontrolleras en person som befinner sig i närheten. Det är en man i 40-årsåldern, som har föremål i sin ägo som gör att misstanke uppstår om brott mot knivlagen och ringa vapenbrott genom innehav av ammunition. Anmälan ska upprättas.

Källa: https://polisen.se/aktuellt/handelser/2024/september/26/26-september-06.20-trafikolycka-smitning-fran-kalix/

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...