Karta som med röd fyrkant ramar in Ställberg, Ljusnarsbergs Kommun, Lindesbergs Kommun, Hällefors, Örebro län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Inbrott Inbrott i villa ca 1,5 mil norr om Hällefors.

Ställberg, Ljusnarsbergs Kommun, Lindesbergs Kommun, Hällefors, Örebro län

Ett vaktbolag kontaktade polis efter att ha konstaterat att en villa utsatts för inbrott. Villan inbrottslarm utlöstes kl.11:30. När väktare kom till platsen hade tjuven/tjuvarna lämnat platsen.

Det kan inte uteslutas att detta inbrott kan sättas i samband med två inbrott som skett senare i norra länsdelen. Ett av dessa skedde norr om Ställberg i Ljusnarsbergs kommun. Det larmet utlöstes kl 12:32. Då polis anlände drygt 20 minuter senare hade tjuvarna hunnit lämna platsen. Nästa larm kom till polisens kännedom kl 14:21 och hade utlösts ca kl 13:40. Det var ett fritidshus i Klotenområdet i Lindesbergs kommun som drabbats. Även där hade tjuvarna hunnit lämna innan väktare hunnit till platsen.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra