Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Hjärsta, Örebro, Örebro län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Mord/dråp

Pressmeddelande gällande mordet i Hjärsta.

Hjärsta, Örebro, Örebro län

Tingsrätten har idag på sannolika skäl häktat den person som greps och anhölls i tisdags misstänkt för mord. Åtal ska vara väckt senast den 27 september 2019. Bakom häktningsframställan ligger ett brett utredningsarbete som pågått under ett drygt år och som innefattar både förhör och teknisk utredning. Några uppgifter om innehållet i utredningen kommer i dagsläget inte att lämnas.

Ytterligare en person är alltjämt anhållen på skälig misstanke för mord. Senast i morgon lördag kl 12 kommer beslut att fattas avseende eventuell häktningsframställan.

Ytterligare kommentarer kommer inte att lämnas i nuläget. Om/när ytterligare information kan lämnas kommer detta att ske i form av ett pressmeddelande.

Förundersökningsledare Åsa Hiding och spaningsledare Mikael Nyqvist kommer inte att svara på några ytterligare frågor. Vänligen respektera detta.

Händelsekarta

Laddar karta...