Karta som med röd fyrkant ramar in Örebro, Vivalla, Laxå, Finnerödja, Karlskoga, Stockforsen, Örebro län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Det har varit en lung kväll och natt i länet. Nedan följer ett urval av händelser som vi har hanterat

Örebro, Vivalla, Laxå, Finnerödja, Karlskoga, Stockforsen, Örebro län

Rattfylleri, Örebro kl. 19.58

En bilist, en man i 20-årsåldern, är misstänkt för drograttfylleri efter att ha blivit stoppad av polis i Vivalla. Mannen fick åka med patrullen för provtagning och resultatet på provet får visa om han har gjort sig skyldig till brott.

Brand, Laxå kl. 21.30

Det har brunnit på en altan till en bostad i Finnerödja. Polisen kan i nuläget inte se någon naturlig förklaring till att det har börjat brinna och en utredning gällande försök till mordbrand är inledd. Platsen är avspärrad så att kriminaltekniker kan göra en brandplatsundersökning. Ingen person blev skadad i samband med denna händelse.

Trafikolycka, Karlskoga kl. 03.38

En bilist, en man i 35-årsåldern, har väjt för ett rådjur och kört av vägen utefter Lv205 i höjd med Stockforsen. Föraren är förd med ambulans till sjukhus med lindriga skador. Polisen misstänker inget brott i samband med denna händelse.

Utöver detta har vi bland annat kontrollerat 24 personer eller fordon, hanterat ett trafikbrott, hanterat tre ärenden gällande psykisk ohälsa och hanterat 10 viltolyckor utan personskada.

Mest läst av andra