Karta som med röd fyrkant ramar in Örebro, Örnsro, Hallsberg, Kumla, Örebro län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Nedan följer en sammanfattning av natten.

Örebro, Örnsro, Hallsberg, Kumla, Örebro län

Örebro

23.35: Det upprättas en anmälan om grov stöld samt ofredande efter att en man gjort inbrott på ett äldreboende på öster och därefter hoppat ut genom ett fönster och försvunnit.

23.57: Patrull kallas till en nattklubb i centrala Örebro med anledning av att en person ska ha gett sig på två ordningsvakter. Den misstänkte är en man i övre tonåren och han är nu misstänkt för misshandel, våld mot tjänsteman, försök till våld mot tjänsteman samt våldsamt motstånd. Personen i fråga blev omhändertagen enligt lagen om omhändertagande av berusade personer.

00.23: I samband med att en person i övre tonåren blir omhändertagen enligt lagen om omhändertagande av berusade personer blir en polis biten i handen. Det upprättas en anmälan om våld mot tjänsteman.

00.57: I Örnsro vaknar en äldre kvinna av att någon går in i hennes bostad genom att slå sönder ett fönster men personen lämnar platsen. Det upprättas en anmälan om grov stöld genom inbrott.

02.21: Det upprättas en anmälan om skadegörelse där en man i 35-årsåldern misstänks ha slagit sönder ett fönster till en fastighet på väster.

Hallsberg

01.54: I centrala Hallsberg kontrolleras en man i 20-årsåldern och han blir misstänkt för narkotikabrott innehav.

Kumla

23.36: Två män i centrala Kumla blir misstänkta för misshandel av varandra efter att de ska ha slagits inne i en hiss. Männen är i 40- respektive 45-årsåldern.

02.41: Patrull kallas till en butik med anledning av att flera personer misstänks ha tagit saker. En person blir avvisad och det upprättas en anmälan om ringa stöld.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra