Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Örebro, Sörby, Södra Station, Karlskoga, Kumla, Örebro län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Nedan följer en sammanfattning av natten.

Örebro, Sörby, Södra Station, Karlskoga, Kumla, Örebro län

Örebro

23.33: Polisen kallas till en adress i södra Örebro med anledning av att någon person uppges vara stökig i området. Man kontrollerar två män i en bostad och en av dessa blir misstänkt för narkotikabrott innehav och eget bruk och den andra för narkotikabrott innehav.

02.18: En inringare hör av sig till polisen med anledning av att en okänd man gett sig på inringaren i Sörby. Personen som är i övre tonåren ska inte ha behövt någon ambulansvård och det skrivs en anmälan om ringa misshandel.

02.59: En patrull kallas till Södra station med anledning av att det ska vara bilar som enligt inringaren befunnit sig där i flera timmar och spelat hög musik och en passagerare i ett fordon på plats får böter för detta. De blir också avvisade från stan.

Karlskoga

02.07: Det kommer in samtal om en bil som körs vingligt i Karlskoga och en patrull kan stoppa fordonet för kontroll. Föraren, en man i 40-årsåldern, blir misstänkt för drograttfylleri samt narkotikabrott eget bruk. Han får följa med för provtagning och en analys får visa om han haft något olagligt i kroppen. Samtidigt blir en man i 30-årsåldern som sitter i bilen misstänkt för brott mot knivlagen och narkotikabrott eget bruk.

05.11: En man i 50-årsåldern kontrolleras och blir misstänkt för narkotikabrott eget bruk.

Kumla

02.00: Det går larm från en fastighet i Kumla och väktare konstaterar att en dörr till fastigheten är öppen. Ingen person kan anträffas i området men det skrivs en anmälan om försök till stöld genom inbrott.

Under natten har det varit ett högt inflöde av ärenden som patrullerna samt operatörerna på ledningscentralen fått hantera. Det har bland annat genomförts flera person- och fordonskontroller samt kommit in samtal gällande fordon som spelar hög musik.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...