Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Örebro, Lindesberg, Örebro län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Nedan följer en sammanfattning av natten.

Örebro, Lindesberg, Örebro län

Örebro

01.08: Polisen kallas till en adress i norra delarna av Örebro med anledning av en misstänkt misshandel. En man i 65-årsåldern och en kvinna i 55-årsåldern blir båda misstänkta för ringa misshandel av varandra.

02.03: En patrull kallas till en bostad på norr och kontrollerar flera personer där med anledning av en misstänkt misshandel. Man skriver en anmälan där en man i 40-årsåldern blir misstänkt för att ha misshandlat en kvinna i 20-årsåldern.

06.20: På väster i Örebro inträffar en arbetsplatsolycka där en man i 65-årsåldern ska ha ramlat och slagit sig i huvudet. Ambulanspersonal tar hand om mannen. Det skrivs en anmälan om arbetsplatsolycka.

Lindesberg

02.53: En man i 55-årsåldern körandes på en moped kontrolleras av en patrull och mannen blir misstänkt för drograttfylleri samt ringa narkotikabrott. Mannen får följa med för provtagning och en analys av det får visa om mannen haft något olagligt i kroppen.

Händelsekarta

Laddar karta...