Senaste händelserna

Viktigt meddelande till allmänheten i Hultsfreds tätort i Hultsfreds kommun, Kalmar län.

Karta som med röd fyrkant ramar in Örebro, Stig, Ekeby, Almby, Kumla, Skogstorp, Örebro län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Nedan följer en sammanfattning av natten.

Örebro, Stig, Ekeby, Almby, Kumla, Skogstorp, Örebro län

Örebro

22.57: En moped stående vid en stig i Ekeby-Almby börjar av okänd anledning att brinna. En patrull åker till platsen och skriver en anmälan om skadegörelse genom brand.

23.33: Det skrivs en anmälan om olaga intrång efter att flera personer olovligen ska ha befunnit sig innanför stängslet vid en byggarbetsplats i södra Örebro.

01.59: Polisen kallas till en adress i Örebro. På plats skrivs en anmälan där en man i 35-årsåldern misstänks för sexuellt ofredande av en kvinna i 25-årsåldern.

06.24: På öster i Örebro kontrolleras en man i 45-årsåldern som blir misstänkt för grovt brott mot knivlagen samt för narkotikabrott innehav. 

Kumla

00.03: Bakom en skola börjar det brinna i en papperskorg som någon har tänt på. Det skrivs en anmälan om skadegörelse genom brand.

05.22: På länsväg 641 i Skogstorp har man under morgonen kontrollerat 67 stycken förare för nykterhet och samtliga blåste negativt.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...