Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Örebro, Falkasjön, Örebro län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Nedan följer ett urval av nattens operativa händelser i länet

Örebro, Falkasjön, Örebro län

Narkotikabrott, Örebro
02.48. En man i 30-årsåldern kontrolleras i City varvid patrullen anträffar ett föremål som faller under knivlagen. Mannen uppvisar även tydliga tecken på narkotikapåverkan och tas med för ytterligare provtagningar. Mannen är nu misstänkt för narkotikabrott eget bruk samt grovt brott mot knivlagen.

Försök till stöld genom inbrott, Örebro
22.50. Okända gärningspersoner ska ha försökt ta sig in i en lokal på Norr i Örebro genom att krossa en fönsterruta. Patrull har varit på platsen och dokumenterat skadorna. I nuläget finns ingen misstänkt.

Brand, Örebro
00.23. Larm inkommer om att en personbil står i brand vid Falkasjön. Ägarna hade varit på en utflykt i området, men vid återkomsten till bilen stod den oförklarligt och brann. Patrullen har skrivit en anmälan om skadegörelse genom brand.

Skadegörelse, Örebro
03.25. Flera samtal inkommer med anledning av att en person förstör busskurer i City och därefter befinner sig på tågspåren. Patrull anträffar mannen, som är i 35-årsåldern, och omhändertar honom enligt LOB. Han är misstänkt för skadegörelse.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...