Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Örebro, Lekebergs Kommun, Örebro län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Det har varit en lugn natt i polisområde Örebro

Örebro, Lekebergs Kommun, Örebro län

Lekebergs kommun, Lv 538 Kräcklinge
22.57: Trafikolycka, singel. Fem personer drabbade, samtliga avförda till sjukvården. En förundersökning gällande vårdslöshet i trafik är upprättad och inledd.

Örebro, stöld
23.17: En anmälare tillika målsäganden kontaktar polisen då dennes cykel nyligen blivit stulen. Cykeln är anträffad men nu låst med ett kraftigt lås. Polis samt räddningstjänst till platsen för att avlägsna låset och för att utreda ägandeförhållanden av cykeln. Cykeln återlämnad till rättmätig ägare, att så var möjlig var då tillgreppet genomförts i nutid och då återlämnas godset, enligt juridiken, på färsk gärning.

Natten har vidare förflutit utan att några grövre brott kommit till polisens kännedom i Po Örebro. Patruller har ägnat tiden till kontroll av ett större antal fordon samt personer. Det har inträffat ett fåtal viltolyckor, inga personskador har inrapporterats i samband med dessa. Det har även hanterats ärende med psykisk ohälsa.

Mest läst av andra