Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Örebro, Karlskoga, Degerfors, Örebro län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Nedan följer ett urval av nattens händelser i polisområde Örebro

Örebro, Karlskoga, Degerfors, Örebro län

Karlskoga, skadegörelse
23.14: Polispatrull upprättar en anmälan skadegörelse efter att okänd person förstört ena rutan i ett tvåglasfönster.

Örebro, missbruk av urkund
23.39: Ordningsvakt har uppmärksammat en yngling som brukar en legitimation som inte är utställt på personen. Ynglingen är under 18 år varför polispatrull skjutsar hem ynglingen till vårdnadshavare samt upprättar en anmälan missbruk av urkund.

Örebro, rattfylleri
00.02: Polispatrull kontrollerar en bilist i centrala Örebro. Föraren, en man i 30-årsåldern misstänks för rattfylleri efter att ha lämnat ett positivt utandningsprov. Efter bevisprov omhändertas mannens körkort. Mannen försatt på fri fot efter genomförda utredningsåtgärder.

Örebro, sexuellt ofredande
01.17: En kvinna i 20-årsåldern anmäler att hon utsatts för en gärning av kränkande sexuell handling på en nattklubb i Örebro. Misstänkt identifieras och visar sig vara en man i 35-årsåldern. Det finns även vittnen till händelsen.

Karlskoga, rattfylleri
04.13: En bilist kontrolleras i Degerfors, föraren som är en man i 60-årsåldern misstänks för rattfylleri. Mannen medtas för kroppsbesiktning, analys får utvisa om mannen gjort sig skyldig till brott.

Under natten har det hanterats flera ärende med psykisk ohälsa. Det har även genomfört ett stort antal person samt fordonskontroller.

Händelsekarta

Laddar karta...