Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Örebro, Kumla, Askersund, Karlskoga, Örebro län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Nedan följer ett urval av nattens händelser i polisområde Örebro

Örebro, Kumla, Askersund, Karlskoga, Örebro län

Örebro, narkotikabrott
23.31: Polis kontrollerar en man i 35-årsåldern, mannen visiteras och misstänkt narkotika anträffas. Substansen tagen i beslag och kommer analyseras, då kommer även misstankar stärkas eller om ärendet avskrivs som ej brott.

Kumla, misshandel
23.04: Polispatrull beordras till en adress i Kumla. På adressen tas en anmälan misshandel upp, målsäganden är en kvinna som uppgett att hon blivit misshandlad av den man hon är sammanboende med. Mannen är inte frihetsberövad. Det saknas uppgifter om eventuella skador på målsäganden.

Askersund, misshandel
23.46: Polispatruller beordras till en privat fest med anledning av bråk. På platsen ta en anmälan samt en motanmälan misshandel upp. Målsäganden samt gärningspersoner är båda män i 30 till 35-årsåldern. Ingen misstänkt är frihetsberövad. Det saknas uppgifter om eventuell skadebild och om någon sökt sjukvård.

Karlskoga, olovlig körning
00.13: En yngling under 18 år misstänks för olovlig körning efter polispatrull kontrollmätt en A-traktor. Ynglingen hemskjutsad till vårdnadshavare. Anmälan olovlig körning upprättad.

Under natten har det hanterats flera ärende med psykisk ohälsa. Det har även genomfört ett stort antal person samt fordonskontroller. Ett fåtal viltolyckor har inrapporterats, inga personskador har uppstått i samband med dessa.

Mest läst av andra