Karta som med röd fyrkant ramar in Degerfors, Hallsberg, Örebro, Örebro län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Nedan följer ett urval av nattens händelser i polisområde Örebro.

Degerfors, Hallsberg, Örebro, Örebro län

Örebro
22.38: En bilist kontrolleras i centrala delarna av Örebro. Föraren, en man i 20-årsåldern misstänks för rattfylleri under påverkan av narkotika samt narkotikabrott, eget bruk.

Degerfors
22.44: Efter en bra i en återvinningsstation upprättas en anmälan om brand genom skadegörelse. Ingen person är uppsatt som misstänkt i anmälan.

Hallsberg
22.52: En anmälare ser ett flertal yngre män som plockar ner vägskyltar, polispatrull söker i område men kan inte anträffa någon misstänkt person. En anmälan om egenmäktigt förfarande är upprättad av polispatrullen, ingen person är uppsatt som misstänkt i ärendet.

Degerfors
23.31: En man i 35-årsåldern kontrolleras och en PL19§- visitation utförs på mannen. En yxa anträffas i mannens ryggsäck varpå en anmälan gällande brott mot knivlagen upprättas.

Örebro
01.05: En personbil har blivit utsatt för skadegörelse, okänd person har krossat fram samt bakruta med en sten. Anmälan skadegörelse är upprättad, ingen misstänkt är uppsatt i anmälan.

Övriga ärende har varit av rutinkaraktär med kontroll av personer och fordon. Ett antal viltolyckor har även inträffat i polisområdet. Det har även hanterats ärenden med psykisk ohälsa.

Mest läst av andra