Karta som med röd fyrkant ramar in Liselotte, Linköping, Lambohov, Vasastan, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Försvunnen person Polisen söker iakttagelser av försvunna Liselotte i Linköping. Alla som sett henne sedan i söndags eftermiddag ombeds att höra av sig.

Liselotte, Linköping, Lambohov, Vasastan, Östergötlands län

Liselotte har varit försvunnen sedan i söndags eftermiddag då ett flertal personer såg henne i Lambohov. Alla iakttagelser efter det är av intresse.

Hon är i 50-årsåldern och är sig lik på bilden. Polisen vill ha in iakttagelser från hela Linköping men är extra intresserade om någon sett henne i stadsdelen Vasastan där hon bor. Alla iakttagelser från söndag eftermiddag den 27 november och framåt är av intresse. 

Efter att hon anmäldes försvunnen inleddes en förundersökning där polisen inte utesluter några scenarier men där rubriceringen är misstänkt människorov. En person är i nuläget misstänkt men efter att tidigare varit frihetsberövad har misstankegraden sänkts.

Se bild under Hjälp polisen.

Mest läst av andra