Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Landeryd, Linköping, Tornby, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Nattsammanfattning

Landeryd, Linköping, Tornby, Östergötlands län

God morgon! Polisens regionledningscentral öst har från klockan 22 på fredagen hanterat ett 120-tal ärenden som rör Östergötlands län. Det har bland annat rört sig om rutinärenden, personkontroller och hantering av en del berusade personer. Inga grova våldsbrott har kommit till polisens kännedom. 

23:55 Brand i båt, Landeryd 

En anmälan om skadegörelse genom brand har upprättats efter att en båt fattat eld vid strandkanten. Det är okänt hur branden startat i nuläget. Det finns ingen person utpekad som misstänkt för skadegörelsen. Branden spred sig inte vidare. 

04:49 Försök till inbrott, Linköping 

Polis kallas till företagsområdet Tornby med anledning av att någon ska ha försökt ta sig in i en butik. Ärendet är rubricerat som försök till stöld genom inbrott. Ingen person fanns kvar på platsen när patrull anlände. 

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...