Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Alingsås, Magra, Mariestad, Gamla Staden, Mariehamn, Mölndal, Solängen, Göteborg, Linnégatan, Olivedal, Borås, Druvefors, Uddevalla, Ljungskile, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt

Dagens presstalesperson är på plats.

Alingsås, Magra, Mariestad, Gamla Staden, Mariehamn, Mölndal, Solängen, Göteborg, Linnégatan, Olivedal, Borås, Druvefors, Uddevalla, Ljungskile, Västra Götalands län

00:13 Alingsås, trafikolycka

Polisen får, via SOS, in ett larm om en trafikolycka på riksväg 42 vid Magra. En motorcyklist ska ha skadat sig i olycka. När patruller anländer till olycksplatsen hittas en man i 35-årsåldern som förs med ambulans till sjukhus med oklart skadeläge.

00:18 Mariestad, narkotikabrott

En patrull kontrollerar en man i 40-årsåldern i Gamla staden i Mariehamn. Mannen misstänks ha narkotika på sig och misstänks även vara påverkad av narkotika och tas med för provtagning. En anmälan om ringa narkotikabrott eget bruk och innehav skrivs.

02:23 Mölndal, misshandel

Polis beordras till Solängen med anledning av att en taxichaufför uppgett att han blivit misshandlad av en kund, som sedan lämnat platsen. När en patrull anländer till platsen hålls förhör och en anmälan kommer att skrivas.

02:57 Göteborg, rattfylleri

Polisen får in ett larm om en trafikolycka på Linnégatan i Olivedal där en personbil ska ha kolliderat med en fastighet. När patruller anländer till platsen påträffas en krockad bil, men ingen förare finns kvar på platsen. Kort därefter påträffas en kvinna i 50-årsåldern som misstänks ha kört bilen. Hon misstänks för olovligt avvikande från trafikolycksplats, vårdslöshet i trafik och rattfylleri.

03:44 Borås, stöld genom inbrott

Polis beordras till en adress i Druvefors med anledning av ett inbrott i en villa. En gärningsperson ska ha tagit sig in i villans tvättstuga medan boende sovit. Det är oklart om något stulits från platsen. En anmälan om inbrottsstöld skrivs.

03:50 Uddevalla Skadegörelse

Polisen får, via SOS, in ett larm om en bilbrand i Ljungskile och patruller beordras till platsen. Polisen misstänker att branden kan vara anlagt och en anmälan om skadegörelse genom brand skrivs.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...