Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Falkenberg, Skrea, Halmstad, Kungsbacka, Hallands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll

Dagens presstalesperson är på plats. Nedan följer ett urval av nattens händelser.

Falkenberg, Skrea, Halmstad, Kungsbacka, Hallands län

23:16, Falkenberg, ofredande
Flera ungdomar ska ha sparkat på dörrar och väggar till en villa i Skrea. Inga materiella skador, men boende uppger att detta har skett vid tidigare tillfällen. En polisanmälan upprättades gällande ofredande. Ingen gärningsperson har gripits eller kontrollerats i dagsläget.

00:26, Halmstad, misshandel
En förbipasserande såg i centrala Halmstad hur ett stort antal personer sprang efter en person, och hur personen blev slagen. Personen som blev slagen sprang sedan från platsen. Polis beordrades till platsen och har ännu inte hittat någon målsägande. Flera personer har kontrollerats, men ingen person har hittills gripits. En av personerna som kontrollerades, en pojke i 18-årsåldern, misstänks dock för narkotikabrott eget bruk.

04:12, Halmstad, misshandel
En man i 25-årsåldern misstänks ha blivit misshandlad av en okänd gärningsperson i centrala Halmstad under natten. Han fick vissa skador mot huvudet och fördes med ambulans till sjukhus. Ingen person har gripits för brottet.

04:35, Kungsbacka, misshandel
En person blev under natten utsatt för en misshandel i centrala Kungsbacka. Personen, en man i 55-årsåldern, hade skador i ansiktet och fördes med ambulans till sjukhus. Händelsen utreds som misshandel, och ingen har ännu gripits.

Källa: https://polisen.se/aktuellt/handelser/2024/september/14/14-september-07.00-sammanfattning-kvall-hallands-lan/

Händelsekarta

Laddar karta...