Karta som med röd fyrkant ramar in Migrationsverket, Norrköping, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Räddningsinsats Suicidärende på Migrationsverket.

Migrationsverket, Norrköping, Östergötlands län

09.39 larm kom till polisen från ett kontor på Migrationsverket. Polisen åkte till platsen med flera polispatruller. När de första poliserna anländer till Migrationsverket har vakter precis kommit ut från kontoret med en man som hade hällt bensin över sig. Det kom även uppgift om att mannen hade druckit något.

Polisen bedömde att mannen var i akut behov av sjukhusvård varför han transporterades till Vrinnevisjukhusets akutmottagning där han togs emot.

Polisen har inte fått några uppgifter som gör att mannen kan misstänkas för brott i samband med händelsen. Polisen bedömer att mannen endast hade för avsikt att skada sig själv med anledning av ett negativt beslut från Migrationsverket.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra