Karta som med röd fyrkant ramar in Sandgatan, Linköping, Grundläggaregatan, Norrköping, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammanfattning av nattens händelser.

Sandgatan, Linköping, Grundläggaregatan, Norrköping, Östergötlands län

Under natten mot torsdagen har polisen hanterat 64 ärenden som rör Östergötlands län. Ingen har gripits. Fem personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika.

00:15 Polisen larmades till ett boende på Sandgatan i Linköping. En man hade tagits sig in till en av de boende genom att klättra upp på en balkong. Man misstänker att han också slog sönder en ruta i huvudentrén till boendet. Mannen lämnade boendet springandes och det är oklart vad han hade där att göra. En anmälan om skadegörelse är upprättad.

-

01:26 En polispatrull kontrollerade en personbil och dess förare på parkeringen till Linköpings arena. Föraren, en man i 35-årsåldern, visade tecken på att vara påverkad av narkotika och fick följa med till polisstationen för provtagning. Han misstänks för rattfylleri under påverkan av droger.

-

01:26 Polisen larmades till Grundläggaregatan i Norrköping med anledning efter larm om bråk. En man i 25-årsåldern hade blivit misshandlad av för honom okända personer som hade lämnat platsen. Polisen har sökt eftergärningspersonerna men utan resultat. Den skadade mannen fick skjuts till sjukhus av polispatrullen. En anmälan om misshandel är upprättad.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra