Sammanfattning natt En sammanfattning av nattens händelser.

Östergötland, Moa Martinsons Gata, Norrköping, Lindö, Motala, Östergötlands län

God morgon! Dagens presstalespersoner är Dennis Johansson Strömberg och Angelica Israelsson Silfver. Till kvällen kommer Thomas Agnevik.

Polisen i Östergötland har hanterat cirka 50 ärenden mellan klockan 22 och 06. Ingen har gripits under denna tidsperiod. Här kommer ett urval av nattens händelser:

03:19 Polisen larmades till ett företag på Moa Martinsons gata i Norrköping med anledning av ett pågående inbrott. Flera polispatruller åkte till platsen men ingen misstänkt gärningsperson fanns kvar på adressen. Någon, eller några, har krossat en ruta till lokalen och tagit sig in. Exakt vad som har stulits är inte preciserat i nuläget. Händelsen rubriceras som stöld genom inbrott, det finns ingen misstänkt för brottet.

03:59 Polisen larmades till en adress i Lindö, Norrköping, med anledning av ett inbrott i en parkerad bil. Inringare hade sett minst en person som såg ut att göra inbrott i en parkerad bil. Flera polispatruller åkte till platsen men ingen misstänkt gärningsperson påträffades. Den drabbade bilen är en BMW. Inredning och ratten har tillgripits från bilen. Det finns ingen misstänkt. Polisen har sett stölder av delar från BMW-bilar de senaste dagarna i Motala och Norrköping. Se länken nedan för brottsförebyggande åtgärder kring denna typ av brottslighet.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Källa: https://polisen.se/aktuellt/handelser/2021/november/26/26-november-0647-sammanfattning-natt-ostergotlands-lan/

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra

Brand Brand i villa, Löderup.

Ystad, Skåne län

Larm inkommer om en brand i en villa på Österlenvägen. Polis och räddningstjänst är på plats. LV1017...