Karta som med röd fyrkant ramar in Kungsgatan, Linköping, Gruvgången, Norrköping, Sjögestad, Björsäter, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt En sammanfattning av polisens verksamhet i polisområde Östergötlands län under natten.

Kungsgatan, Linköping, Gruvgången, Norrköping, Sjögestad, Björsäter, Östergötlands län

Polisen har sedan midnatt hanterat ett 25-tal ärenden i Östergötlands län. En majoritet av dessa har varit egenititierade kontroller och andra typer av ärenden som inte resulterat i några brottsmisstankar.

01.37 Kungsgatan i Linköping. En man hade stämt träff med en kvinna på platsen. Kvinnan hotar mannen med ett vasst föremål och begär att få pengar. Det blir bråk och polisen kommer strax efter till platsen. Kvinnan greps av polisen för försök till rån. Mannen som utsattes är i 50-årsåldern.

02.36 en polispatrull stoppade en bilist för kontroll på Gruvgången i Norrköping. Vid kontrollen av föraren uppstod en misstanke om att han kunde vara drogpåverkad. Det var en man i 30-årsåldern som fick förlja med för provtagning och förhör, misstänkt för drograttfylleri.

04.33 en personbilsförare körde på ett vildsvin på länsväg 636 vid Sjögestad. Endast materiella skador. Djuret sprang vidare och eftersöksjägare kallas till platsen av polisen.

06.50 en personbilsförare körde på en dovhjort på riksväg 35 vid Gärdserum. Ingen personskada. Dovhjorten sprang vidare och söks av eftersöksjägare.

07.00 en personbilsförare körde på en älg på länsväg 761 vid Björsäter. Ingen personskada.

Mest läst av andra