Karta som med röd fyrkant ramar in Klockaretorpet, Norrköping, Vreta Kloster, Linköpings Kommun, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens händelser i polisområdet.

Klockaretorpet, Norrköping, Vreta Kloster, Linköpings Kommun, Östergötlands län

Mellan klockan 22 och 07 har polisen hanterat cirka 100 ärenden av olika karaktär i länet. Här följer ett urval av nattens händelser:

22:15 Polispatrull genomförde fotpatrull i Klockaretorpet i Norrköping. I samband med detta påträffades en skadad man utomhus i närområdet. Händelseförloppet är inte helt fastställt, men mannen ska ha blivit utsatt för våld av flera personer. Händelsen utreds som grov misshandel, det finns ingen person som är frihetsberövad i ärendet. Mannen, som är i 25-årsåldern, var vaken och talbar.

03:00 Polisen larmades om en trafikolycka som inträffat på länsväg 1123 Vreta Kloster i Linköpings kommun. Polis åkte till platsen. Det var en bil som hade kört av vägen. Två personer fördes till sjukhus, båda var vakna och talbara. Föraren, en man i 20-årsåldern, misstänks för drograttfylleri.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra