Karta som med röd fyrkant ramar in Svarvargatan, Mjölby, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt God morgon! Dagens presstalespersoner är Angelica Israelsson Silfver och Monica Bergström. Till kvällen kommer Johnny Gustafsson.

Svarvargatan, Mjölby, Östergötlands län

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 60-tal ärenden som rör Östergötlands län. Ingen person har gripits. Två personer har omhändertagits för berusning/ordningsstörning.

00:08 Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades till Svarvargatan i Mjölby med anledning av en singelolycka. Enligt SOS-larmet ska en bilist ha kört in i en lyktstolpe och ett träd. Polis på plats kommer skriva en anmälan om trafikolycka utan misstanke om brott. Det finns inga uppgifter om att föraren, en man i 25-årsåldern, fått personskador. 

00:23 Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades till riksväg 34 utanför Kölefors, Kinda, med anledning av en trafikolycka. Enligt SOS-larmet ska två bilister ha varit inblandade i en kökrock. När polis anlänt till platsen fick föraren av den ena personbilen, en man i 20-årsåldern, en böteslapp för att ej ha anpassat avståndet till framförvarande fordon. Det finns inga uppgifter om personskador i samband med händelsen. 

Utöver detta har polisen haft ärenden om psykisk ohälsa, viltolyckor, trafikbrott, fylleri samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra