Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Butängen, Norrköping, Hageby, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Här följer en kort sammanfattning från nattens händelser.

Butängen, Norrköping, Hageby, Östergötlands län

Polisens regionledningscentral har mellan klockan 22.00-07.00 hanterat ett 70-tal ärenden som rör Östergötlands län.

En gripen efter misstänkt stöld

22:36 uppfattar polisen misstänkt brott när man ser flera personer som lastar in saker i en bil vid Butängen i Norrköping. Polispatrull kommer fram och gör en kontroll av en person vid platsen som sedan grips misstänkt för tillgrepp av fortskaffningsmedel. Ingen annan person har frihetsberövats eller är misstänkt i ärendet.

Skadegörelse i Hageby

Strax före 03:00 får polisen larm om en högljudd person som slagit sönder saker på en plats i Hageby i Norrköping. Polis kommer till platsen och kan efter en stund få träff på en person som sedan omhändertas av polis. Efter att ha dokumenterat skador på en balkong vid en fastighet där det hela inträffat har polisen upprättat en anmälan om skadegörelse.

Utöver detta har polisen bland annat hanterat ärenden kopplade till fylleri samt gjort diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...