Karta som med röd fyrkant ramar in Nordantill, Norrköping, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Här kommer ett urval av nattens händelser i polisområdet.

Nordantill, Norrköping, Östergötlands län

Polisens regionledningscentral har mellan klockan 22.00-07.00 hanterat ett 50-tal ärenden som rör Östergötlands län. Det ärende som sticker ut:

02:11 Polis larmades till området Nordantill i Norrköping med anledning av ett personrån. En man i 35-årsåldern ska genom hot om våld ha tvingats ta ut kontanter vid en bankomat. Därefter ska gärningspersonen ha försvunnit från platsen. Målsägande ska ej ha skadats fysiskt. När polis anlänt till området påbörjades sökandet efter den misstänkte. Det fanns ett signalement och vid 02:21 greps en man i 25-årsåldern misstänkt för rån. 

Utöver detta har polisen haft ärenden om rattfylleri, trafikbrott, viltolyckor, mindre trafikolyckor utan personskador, fylleri samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt.

Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra