Karta som med röd fyrkant ramar in Vattengränden, Norrköping, Vattengatan, Sandgatan, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Nattsammanfattning

Vattengränden, Norrköping, Vattengatan, Sandgatan, Östergötlands län

 Polisens regionledningscentral har under natten mellan 22:00 och 06:00 hanterat ett 50-tal ärenden som rör Östergötlands län. En person har gripits. Två personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika.

Näsan gjorde jobbet

04:09 Polisen kallades till Vattengränden i Norrköping med anledning av ett pågående inbrott på ett företag. Polispatrullerna ställde upp sig strategiskt och inväntade att en polishund skulle komma till platsen.

Hunden spårade från Vattengränden till Vattengatan och Sandgatan över bron mot Gamla Rådstugvägen. Där greps en misstänkt man i 25-årsåldern.

Hunden spårade vidare efter stöldgods och en annan patrull dokumenterade brottsplatsen. Vilka fynd som gjordes är ännu oklart.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra