Karta som med röd fyrkant ramar in Östergötland, Norrköping, Risängen, Linköping, Vimanshäll, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt En relativt lugn natt i polisområde Östergötland.

Östergötland, Norrköping, Risängen, Linköping, Vimanshäll, Östergötlands län

Polisen i Östergötlands län har sedan kl 22 i går kväll hanterat ett 40-tal ärenden. Ingen person har gripits misstänkt för något brott.

02.12 Stöld/inbrott, Norrköping
Larm om ett pågående inbrott hos ett företag i Risängen, Norrköping. Flera personer ska befinna sig på platsen och hålla på med att bära ut lådor till en bil. När polis var på plats fem minuter efter att larmet kom var inga misstänka personer kvar. Ett antal bilar i området kontrollerades, men utan att någon misstänkt påträffades. En anmälan om grov stöld genom inbrott  upprättades.

03.42 Stöld/inbrott Linköping
Larm om inbrott i en skola i Vimanshäll, Linköping. När polis kom till plats var inga misstänka gärningspersoner kvar, man hittade en sönderslagen ruta, en uppbruten dörr och kunde konstatera inbrott. En brottsplatsundersökning har genomförts på platsen. Det är i nuläget oklart vad tjuvarna fick med sig.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra