Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Östergötland, Ågatan, Linköping, Ullevi, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Östergötland.

Östergötland, Ågatan, Linköping, Ullevi, Östergötlands län

07.49 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 70-tal rutinärenden, de flesta utan brottsmisstankar. Ingen person har gripits, fyra har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och en har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt påverkan. Polisen har hittills hanterat ca 180 ärenden i regionen.

01.06 en berusad man som omhändertogs på Ågatan i Linköping misstänks ha gjort sig skyldig till våldsamt motstånd och våld mot tjänsteman. Han är i 20-årsåldern och kommer att förhöras efter tillnyktring.

05.18 en man ringde till polisen och berättade att han sovit i en kolonistuga i koloniområdet Ullevi i Linköping. När han vaknade upptäckte han att någon ska ha varit inne i huset och stulit hans mobiltelefon. Polisen åkte till platsen och påbörjade en utredning om grov stöld samt genomförde en brottsplatsundersökning.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

Mest läst av andra