Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Tornby, Linköping, Himmelstalund, Norrköping, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Polisen hanterade ett 60-tal ärenden under natten i Östergötlands län

Tornby, Linköping, Himmelstalund, Norrköping, Östergötlands län

Polisens regionledningscentral har mellan klockan 22.00-07.00 hanterat ett 60-tal ärenden som rör Östergötlands län.

Bilinbrott i Linköping

Strax före midnatt får polisen vetskap om att det gjorts inbrott i flera bilar vid ett företag i Tornby i Linköping. Polis kommer till platsen för att kontrollera vad som hänt. Om gärningerspersonerna fått med sig något stöldgods är i nuläget okänt. Ingen person har frihetsberövats till följd av händelsen. En anmälan gällande stöld/alternativt försökt till stöld genom inbrott har upprättats.

Trafikolycka på E22

06:57 larmar SOS om en trafikolycka som inträffat på E22 i höjd med Himmelstalund i Norrköping. Två personbilar ska ha varit inblandade. Det är i nuläget oklart om någon kommit till skada, men ingen ska enligt uppgift behöva ambulans. Polis är på plats och kontrollerar vad som hänt. För närvarande finns ingen brottsrubricering.

Utöver detta har polisen bland annat hanterat ärenden kopplade till fylleri samt gjort diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...