Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Sammanfattning natt Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Östergötland.

Östergötland, Enebymo, Norrköping, Bruksgatan, Boxholm, Prästängsvägen, Åtvidaberg, Fabriksvägen, Ödeshög, Östergötlands län

06.34 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 30-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har frihetsberövats under natten.

01.07 väktare ringde till polisen om ett inbrottslarm från en livsmedelsbutik i stadsdelen Enebymo i Norrköping. Det visade sig ha varit ett inbrott och någon har krossat en glasruta och varit inne i butiken och stulit, oklart vad. Polisen påbörjade en utredning om stöld genom inbrott och väktare täckte för glasrutan. Det finns ingen misstänkt.

02.49 SOS-larm till polisen om brand utomhus på Bruksgatan i Boxholm. Det visade sig vara en hög med däck som brann. Polisen har påbörjat en utredning om skadegörelse genom brand. Det finns ingen misstänkt men polisen tar gärna emot tips om personer eller fordon som kan ha setts på Bruksgatan före branden. Tipsa polisen på 114 14 eller via tipsformuläret på polisens hemsida.

03.04 SOS-larm om brand utomhus på Prästängsvägen i Åtvidaberg. Kraftig rökutveckling i och under en buss visade sig bero på en överhettad dieselvärmare som kunde stängas av. Ingen misstanke om brott.

05.26 larm om brand på Fabriksvägen i Ödeshög. Visade sig vara innehållet i en container som brann och ingen misstanke om brott.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

Källa: https://polisen.se/aktuellt/handelser/2020/mars/27/27-mars-0715-sammanfattning-natt-ostergotlands-lan/

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mer om bränder

På vår särskilda sida om bränder kan du läsa mer.

Mest läst av andra